Leo Lund Erhvervsbogføring – hvem står bag?

Leo Lund Erhvervsbogføring – hvem står bag?

Nogle siger, at man kan, hvad man vil. Men oftest vil teoretisk kunnen og praktisk erfaring være en god hjælp, specielt når det handler om noget så vigtigt som at have orden i sit regnskab.

Jeg hedder Leo Lund og har arbejdet med bogføring og regnskab siden 1979, hvor jeg som 17-årig kom i lære hos en statsautoriseret revisor.

Bogholder med solid uddannelse

Jeg tror på en god teoretisk uddannelse og har derfor afsluttet tre linjer på Merkonom: Regnskabsvæsen, IT og finansiering. Derudover har jeg diverse kurser i forskellige IT-programmer, såsom regneark og databaser, og virksomhedsskatteordningen m.m. I mit arbejde som bogholder er det alfa omega, at jeg har en solid viden om både indholdet samt værktøjerne til at udføre arbejdet.

Vores kunder har meget forskellige behov, og jeg anser det som min fineste opgave at kunne hjælpe hver og en på den bedste måde med deres bogføring. Derfor holder jeg min teoretiske viden opdateret gennem uddannelser og kurser, og jeg valgte bevidst at tage en bred uddannelse, netop for at kunne imødekomme vores mange kunders forskellige behov.

Bogholder med mange års erfaring

På min vej til at blive selvstændig bogholder har jeg arbejdet i revisionsbranchen, været regnskabsassistent i intern og eksternregnskab hos en større industrikoncern samt bogholder hos en mindre grossist. I nogle år kørte jeg Leo Lund Erhvervsbogføring som bibeskæftigelse, men primo 2004 tog jeg springet og blev fuldtidsselvstændig. Der kom hurtigt gang i butikken, og tilfredse kunder gør det muligt for mig at fortsætte med det arbejde, jeg holder mest af.

Leo Lund – karakteristika

Eftersom jeg selv er selvstændig, ved jeg, hvor vigtigt det er at finde kompetente samarbejdspartnere, som man trygt kan outsource opgaver til. Om det er bogføring, marketing eller IT, så skal man kunne stole på hinanden. Derfor vil jeg altid gøre mit ypperste for, at vores kunder er glade og tilfredse med deres bogføring og de andre administrative opgaver, jeg udfører for dem.

Eksempelvis det at overholde aftaler om deadlines og priser kan gøre hverdagen så utroligt meget lettere, hvis man ikke skal bekymre sig men bare ved, at der er styr på det.

Hos Leo Lund Erhvervsbogføring får man også en sparringspartner. En, der stiller de rigtige spørgsmål på det rigtige tidspunkt. En, der oprigtigt bekymrer sig om din virksomhed.

Det handler i bund og grund om tillid.